2 Ocak 2014 Perşembe

Youtube Video izleme ve indir

Youtube Video izleme ve indir
Youtube Nedir? Nasıl girebilirim? Engeli nasıl kaldırabilirim?
Bir video biriktirme web sitesi olan YouTube 3 eski PayPal çalışanı tarafından 15 Ekim 2005 'te kurulmuştur. 2006 yılında 1,65 milyar dolara Google, siteyi satın almıştır. Google bu satın almayla tarihindeki en pahalı satın alımını gerçekleştirdi. Sitenin satılmasıyla elde edilen gelir YouTube  çalışanları arasında paylaşılmıştır. YouTube platformunda kullanıcılar bulunan  video klipleri izleyebilmekte ayrıca istenildiğinde kendi video klibini YouTube'a ekleyebilmektedir. Sitede uygunsuz bir video dikkatinizi çektiğinde şikayette bulunduğunuz taktirde video yöneticiler tarafından incelendikten sonra kaldırılmaktadır. idyo paylasmak icin bir ve seyretmek icin bir web sayfasi. unlu gruplarin kliplerinden, komsunuzun dort yasindaki kizinin kopekle oynamasina, iki cinli arkadasin web cam onunde cestili boy band sarkilarina eslik etmesine kadar her turlu sey var.
YouTube Nedir?
YouTube üç Amerikalı iş arkadaşının (Chad Hurley Steve Chen ve Jawed Karim) eğlence için açtıkları daha sonra Google tarafından 1.65 milyar dolara satın alınan, kısaca "Video Paylaşım Sitesi" olarak adlandırabileceğimiz bir web sitesidir. Içeriğinde binlerce hatta belki milyonlarca video bulabileceğiniz video paylaşım sitelerinin ilki, en kapsamlısı ve en büyüğüdür. Uzun uzun keyifli vakit geçibileceğiniz hatta arkadaşlarınızın videolarını bile izleyebileceğiniz ve o videolara yorumlar yazabileceğiniz bir sitedir.
idyo paylasmak icin bir ve seyretmek icin bir web sayfasi. unlu gruplarin kliplerinden, komsunuzun dort yasindaki kizinin kopekle oynamasina, iki cinli arkadasin web cam onunde cestili boy band sarkilarina eslik etmesine kadar her turlu sey var.

YouTube'da Ne Tür Videolar Izleyebilirim?
YouTube.Com adresinde +++++grafi haricinde aklınıza gelebilecek her türlü videoyu izleyebilirsiniz.
bircok videonun bulundugu webportali

3 yil sonra gelen edit : ulan amma büyüdü bee. google aldı , erişim yasaklandı filan.

YouTube'da Aradığım Videoyu Nasıl Bulabilirim?
Sitenin üst orta kısmında bulunan arama kutusuna aramak istediğiniz video il ilgili sözcük yada terimi yazarak SEARCH tuşuna basarak aramak istediğiniz video üzerine çeşitli sonuçlar bulabilirsiniz. Veya youtube.com sitesinin üst kısmında bulunan menüde "Categories" e tıklayıp en popüler videoları hatta Youtube'un sizin için önerdiği çeşitli, eğlenceli videoları izleyebilirsiniz.
adsl limitimi fersah fersah asmama sebep olacak site. ayrica is falan da yaptirtmiyor insana. cok feci...
şans eseri keşfettiğim ve mutluluktan havalara uçmama neden olmuş site.
YouTube'da Videoları İzleyemiyorum?
Izlemek istediğim videonun sayfasına girdim fakat videoyu izleyemiyorum diyorsanız, bilgisayarınızda flash player yoktur. BURAYA tıklayarak Adobe Flash Player'ı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

YouTube.Com Sitesine Ben De Kendi Videolarımı Koyabilirmiyim?
Sizde kendi çektiğiniz yada kendi yaptığınız her türlü videoyu siteye koyabilirsiniz. Fakat öncelikle YouTube'a üye olmanız gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

film izle